بازی اندروید

همه واكنش ها و پیگیری ها به دنبال ابتلای چند بازیگر به كرونا

همه واكنش ها و پیگیری ها به دنبال ابتلای چند بازیگر به كرونا

به گزارش بازی اندروید همكاران محمدرضا گلزار و نوید محمدزاده اعلام می كنند كه حال عمومی این دو بازیگر خوب است، اما خبر ابتلای آنها به كرونا با واكنش های متفاوتی همراه بوده است.


به گزارش بازی اندروید به نقل از ایسنا، در ایام گذشته خبرهای بیشتری از مبتلا شدن هنرمندان و حتی مدیران هنری به کرونا انتشار یافته است که آخرین مورد هم، به قادر آشنا - مدیرکل هنرهای نمایشی - مربوط می شود ولی این خبرها درباره بازیگرانِ مطرح بیشتر واکنش داشته و این نگرانی را به وجود می آورد که آیا همکاران دیگر آنها در پروژه هایی که مشغول کار بودند هم مبتلا شده اند یا خیر.
این نگرانی را لاله اسکندری هم عنوان کرده و پس از اعلام مثبت شدن تستش نوشت: «نگران دوستان و همکاران خوبم در سریال در حال فیلمبرداریم هستم که در چند روز گذشته همراهم بودند و من بی خبر از داشتن کرونا در کنارشان بودم.» و همین نگرانی هاست که بر انجام نظارت و هم پشتیبانی از پروژه های در حال فیلمبرداری برای رعایت پروتکل ها تاکید می کند.
پیگیری های ایسنا نشان داده است که در اینباره اقدام خاصی برای نظارت بر فیلم ها و اینکه پروتکل های بهداشتی چقدر رعایت می شوند صورت نمی گیرد. پیگیری از اتحادیه تهیه کنندگان هم حاکی از این است که صرفاً همه چیز بر اساس سفارش است چون هر تهیه کننده می داند اگر یکی از عواملش به کرونا مبتلا شوند با چه مشکلاتی روبرو می شود.
همچنین از آنجائیکه پیشتر کارگروهی ویژه کرونا برای فیلم ها وسریال های در حال ساخت در خانه سینما وجود داشت، پیگیر شدیم که آیا چنین اموری در خانه سینما پیگیری می شوند که محمدعلی نجفی - رئیس هیات مدیره خانه سینما - به ایسنا اظهار داشت: در دو ماه گذشته با عنایت به وجود برخی مشکلات تمام تلاش ما بر این بود که مدیرعامل خانه سینما را انتخاب نماییم چون برای انجام هر کار اجرایی باید مدیرعامل خانه سینما مشخص باشد و این انتخاب در نهایت با رای اکثریت اعضای هیات مدیره انجام شد. حالا از این پس برنامه هایی که داریم دنبال می شوند.
اما در کنار نظارت بر پروژه ها بحث تولید و سرمایه هم در بین است که در این شرایط رابطه مستقیمی می توانند با هم داشته باشند.
در این روزها فیلم سینمایی «شب، داخلی، دیوار» به کارگردانی وحید جلیلوند در حال فیلمبرداری بود که به دنبال ابتلای نوید محمدزاده بازیگر نقش اول فیلم، فیلمبرداری این پروژه به مدت چند روز متوقف گردید.
البته اعلام شده که حال عمومی این بازیگر مساعد است و مراحل درمان را در قرنطینه خانگی طی می کند تا بعد از بهبودی کامل برای از سرگیری فیلمبرداری سر صحنه حاضر شود.
نوید محمدزاده بعد از آنکه از مبتلا شدن خود به کرونا خبر داد، در صفحه شخصی اش نوشت: «در تئاتر به ما یاد دادن بازیگر در حین کار، حق نداره مریض بشه. از تمام همکاران درجه یک خودم بابت تاخیر پیش اومده عذرخواهی می کنم. قول میدم قوی برگردم، جبران کنم.»
اما همین خبر و قبل از آن، مبتلا شدن محمدرضا گلزار جدا از نظارت و میزان رعایت پروتکل ها، بحث های دیگری را هم مطرح کرده است.
دکتر مصطفی جلالی فخر - منتقد سینما - در اینباره نوشته است: «خبر ابتلای محمدرضا گلزار و نوید محمدزاده و لاله اسکندری به کرونا زنگ هشداری است که خیلی وقت پیش به صدا درآمده است، اما به علت عدم شهرت قربانیان به گوش نمی رسید. سینمای ایران به مرز تعطیلی رسیده و تولیدات سال قبل پشت درهای بسته مانده اند. اکران آنلاین هم در اغلب موارد به فیلم های مهجور و خاک خورده و بی مخاطب محدود شده و یک روزه قاچاق می شوند. با این وجود تا دو هفته قبل 70-80 پروانه ساخت فیلم صادر شده و حدود ۱۰ فیلم و سریال در حال ساخت هستند. سینمای ایران بی نیاز از اکران، عطش ساخت دارد، چرایش بحث دیگری است الان نکته مهمتر این است که هنگام ساخت آنها، عملاً پروتکل ها رعایت نمی شوند اما به علت لزوم معیشت خیلی ها مجبور به خطر پذیری اند. وزارت ارشاد هم ترجیح می دهد وارد گود نظارت و توبیخ و تنبیه نشود.
از طرفی ظاهراً سلبریتی ها فکر می کنند ماسک و فاصله اجتماعی سبب افت کلاس آنها می شود. عکس ها و فیلم های زیادی دیده ایم که آنها بی پروا در کنار هم ایستاده اند و معمولاً مدعی "یک لحظه برداشتن ماسک" برای عکس هستند. اگر دروغ نباشد باز هم خطا است. برخی هم احساس خود قهرمان پنداری می کنند و کلاً ماسک نمی زنند. مهران رجبی تا مرز وخامت حال هم رفت و خوشبختانه خوب شد و حالا می گوید تا خودم کرونا نگرفتم نفهمیدم. وی در مصاحبه اخیرش به اشتباه خود در برداشتن ماسک برای عکس با مردم اعتراف کرده و از همه خواهش کرده خیلی مراقب باشند. تصور کنید گلزار و محمدزاده تا پیش از بروز علایم چند روز ناقل بودند و خدا می داند ناخواسته چند نفر را مبتلا یا ناقل کرده اند؛ دومینوی همه گیری از یک ضربه شروع می شود و به خاطر همین سهل انگاری های مرگبار است که صدرنشین مرگ کرونا در جهانیم.»
این منتقد همینطور با اشاره به هنرمندانی که پروتکل ها و ماسک زدن را خیلی رعایت نمی کنند، ادامه داده است: «وقتی مردم می بینند که هنرمندان محبوب و مشهورشان، ماسک را دون شأن خود می دانند گرفتار خطای راهبردی خودآزار می شوند. وزارت ارشاد هم نه تنها صدور بی رویه تولید فیلم را به علت کرونا کنترل نکرده، بلکه هیچ نظارتی و واکنشی نسبت به پروتکل های بهداشتی توسط سینماگران ندارد. حیف است هنرمندانی که حضورشان می تواند مفید باشد به علت بی توجهی به پیشگیری هم جان خود و همکارانشان را به خطر می اندازند و هم سبب ضد فرهنگ سازی در جامعه می شوند.»
این نوع اظهارات در شرایطی مطرح می شود که به هر حال وضعیت معیشت خیلی از اهالی سینما در نبود قوانین حمایتی و بیمه بیکاری ایجاب می کند که کار و تولید تعطیل نشود. این در شرایطی است که خیلی از همین پروژه ها با خرج های اضافی تری نسبت به گذشته در حال انجام هستند.
در این باره هومن کبیری - تهیه کننده" گیسو" - با اشاره به اینکه حال گلزار بهتر است و دیگر عوامل این مجموعه هم خوب هستند، به ایسنا می گوید: در همین روزها کار را 6 روز با عنایت به وضعیت جامعه و برای رعایت بیشتر تعطیل کردیم، چون می دانیم بیماری هر یک از عوامل روند تولید را کند می کند و هزینه ها هم بالاتر می روند، البته الان فیلمبرداری همچنان ادامه دارد چون که به هر حال چنین شرایطی به کل جامعه جهانی تحمیل شده و باید خویش را با آن وفق دهیم.
او البته تاکید می کند: اصولاً نظارت در بخش خصوصی به این شکل (از سوی سازمان یا دستگاهی مرجع) بی مفهوم است چون سرمایه گذاری زیر سوال می رود. کسی که تهیه کنندگی یا سرمایه گذاری فیلمی را در این شرایط برعهده دارد، باید جنبه های بهداشتی و رعایت پروتکل ها را هم لحاظ کند. ما در گروه خود پزشک و پرستار داریم و علاوه بر رعایت پروتکل ها هر سه روز تست از گروه گرفته می شود. البته از گروه های دیگر اطلاعی ندارم ولی این خواسته ی ماست و بخاطر سلامتی عوامل خودمان و اینکه بتوانیم کار را به سرانجام برسانیم مجبور هستیم همه چیز را رعایت نماییم.
یکی دیگر از تهیه کننده هایی که این روزها با گروهش مشغول کار است هم با اشاره به اینکه هزینه ای که گروه برای کار در این ایام متحمل می شود بسیار زیاد و گاهی به ماهانه 100 تا 150 میلیون تومان می رسد تا پروتکل ها به بهترین شکل رعایت شوند، می گوید: هر انچه انجام می شود توسط خود گروه هاست و نه تنها نظارت بلکه حتی حمایتی هم از جانب سازمان سینمایی نمی شویم. اما به هر حال نمی توانیم کار را تعطیل نماییم چون علاوه بر اینکه به هر حال این روزها می گذرد و تولیداتی برای عرضه باید وجود داشته باشد، نمی توان به آسانی همه چیز را متوقف کرد چون افراد زیادی فقط با همین پروژه هاست که بعد از ماه ها تعطیلی روزگار می گذرانند و درامدی دارند. کارهایی هستند که حتی تا هزار نفر امکان دارد از کنار آن پروژه سینمایی یا سریال شبکه نمایش خانگی ارتزاق کنند.
با وجود این اظهارات، ایسنا در حال پیگیری از سازمان سینمایی است تا روند ساخت فیلم ها و نظارت و حمایت آنها در این شرایط بررسی شود.




منبع:

1399/07/29
23:35:52
5.0 / 5
1575
تگهای خبر: آنلاین , بازی , تولید , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
بازی اندروید