بازی اندروید

برگزیدگان بخش ملت قهرمان عمار مورد تقدیر قرار گرفتند

برگزیدگان بخش ملت قهرمان عمار مورد تقدیر قرار گرفتند

دومین ویژه برنامه یازدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار با معرفی برگزیدگان بخش «ملت قهرمان» پخش گردید.


به گزارش بازی اندروید به نقل از ایسنا، دومین ویژه برنامه تلویزیونی یازدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار با معرفی برگزیدگان بخش «ملت قهرمان» از شبکه افق به روی آنتن رفت. این دوره از جشنواره به علت همه گیری بیماری کرونا و ضرورت رعایت پروتکل های بهداشتی، اکران ها و برنامه های این دوره جشنواره، به دو صورت آنلاین و تلویزیونی برگزار می گردد.
در ابتدای این ویژه برنامه، پس از پخش کلییپی از علی عطار، خواننده لبنانی که سال گذشته، در کمتر از ۲۴ ساعت، قطعه ای را درباره شهید حاج قاسم سلیمانی اجرا و خوانده بود، مهدی لارویی، کارگردان مستند «قائد الحشد» و «تفنگچی های پاوه» در استودوی برنامه حاضر شد و درباره تولید مستند «قائدالحشد» توضیح داد و اظهار داشت: ما با تهیه کننده کار آقای سیدهاشم موسوی ارتباط داشتیم، ایشان قبلا مستندی درباره ابومهدی المهندس ساخته بودند، پس از شهادت ابومهدی دوست داشتیم کاری درباره ایشان بسازیم. این شد که تصمیم گرفتیم سفری به عراق داشته باشیم که نهایتا منجر به ساخت مستند قائدالحشد شد.
وی ادامه داد: در بین رزمندگان حشدالشعبی وقتی می فهمیدند که ما ایرانی هستیم فکر می کردند که ما هر روز رهبری را می بینیم و می گفتند سلام ما را به ایشان برسانید.
این کارگردان درباره زمان تولید مستند اظهار داشت: وقتی ما رفتیم عراق، اخبار را که رصد کردیم فهمیدیم که کرونا در ایران شروع شده، به همین دلیل، وقتی مردم می فهمیدند ایرانی هستیم می ترسیدند که کرونا داشته باشیم. نهایتا هم به خاطر مسدود بودن راه ها، مجبور شدیم با سخنی و از طریق زمینی به ایران برگردیم.
لارویی افزود: زیاد به عراق سفر می کنم و هر دفعه سوژه های زیادی را می دیدم که قابلیت ساخته شدن داشتند.
پس از پخش بخش هایی از مستد «قائد الحشد»، لاروبی در ادامه سخناش اظهار داشت: برای تدوین و منابع آرشیوی، خیلی زحمت کشیده شد که منابع زیادی بود، به همین خاطر هم فرایند تولید طولانی شد.
این کارگردان خاطرنشان کرد: ما وقتی وارد آمرلی شدیم، آن قدر که عکس حاج قاسم می دیدیم، فکر می کردیم ایران هستیم. وقتی هم می فهمیدند که ایرانی هستیم، خیلی ما را تحویل می گرفتند.
در ادامه این ویژه برنامه، پس از پخش بخش هایی از مستند «مکتب سلیمانی در روستای قنات ملک» درباره شهید سلیمانی، برگزیدگان بخش ملت قهرمان معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند.
رحیم مخدومی که به نمایندگی از هیئت داوران بخش ملت قهرمان در استودیوی برنامه حاضر شده بود، قبل از اهدای جوایز در سخنانی اظهار داشت: ۱۲۱ اثر در بخش ملت قهرمان رسیده بود که از این تعداد ۲۶ اثر در بخش مسابقه حضور پیدا کرده بودند.
وی بعد از معرفی برخی از آثار بخش ملت قهرمان اظهار داشت: آثار خوب زیادی رسیده بود منتها مجبور بودیم که از میان اینها به تعداد کمی جایزه بدهیم. می بینیم که هر سال، رشد و تعالی آثار بیشتر می شود.
ازاین رو گزارش، هیئت داوران بخش مستند «ملت قهرمان»، متشکل از رحیم مخدومی، علی محمد مودب و محمد تقی فهیم، ضمن تقدیر از اثر «روایت جهاد» به کارگردانی «میلاد امینی موحد»، لوح افتخار این بخش را به دلیل «توجه به بحران اقتصادی، حضور آتش به اختیار و فعالانه جوان و نگاه درست فیلمساز به کار جمعی» به اثر «بن بست شکن» به کارگردانی «علی سرو» و اثر «همه فرزندان من» به کارگردانی «مهدی رسول پور هدایتی» به دلیل «توجه به در برگیری جغرافیایی، حضور متنوع و رنگارنگ مردم در عرصه فعالیت ها و ایثار اجتماعی» اهدا کرد.
همینطور فانوس این بخش به اثر «اگلانتین» به کارگردانی «سمیه ذاکری» به دلیل «نگاه سنجیده فیلمساز به مبحث استراتژیک در جهت امنیت کشور و استفاده به جا از آرشیو و بازسازی» تعلق گرفت. در ضمن در بخش قاب اول به دلیل «پرداخت خلاقانه و موجز به یک مبحث بزرگ و مهم» به اثر «اولین خط» به کارگردانی «مهدی دشتبان زاده» لوح افتخار اهدا شد.
جوایز این بخش، توسط خانواده شهید رسول خالقی پور امضا شده بود. سال جاری، به علت بیماری کرونا و ضرورت رعایت دستورالعمل های بهداشتی، خانواده های شهدا در جشنواره حضور ندارند.
ذاکری خطیر در سخنانی بعد از دریافت فانوس این بخش در سخنانی اظهار داشت: این هدیه را به امیر دریادار سیاری و تکاروان نیروی دریایی ارتش که کیلومترها دورتر از وطن مان مشغول اجرای مأموریت های پیچیده و خطرناک هستند اهدا می کنم.
علی سرو هم در سخنانی کوتاه اظهار داشت: من از جشنواره عمار تشکر می کنم که امکان حضور و دیده شدن اثرمان را فراهم نمود، آثاری که برخی جشنواره ها به علت نگاه های سیاسی اجازه حضور نمی دهند.
ازاین رو گزارش، در ادامه این ویژه برنامه، سایت «قصه ما» رونمایی گردید. در این سایت، علاقمندان می توانند سوژه هایی را که دوست دارند درباره آنها فیلمی ساخته شود، در این سایت ثبت کنند.
با عنایت به همه گیری ویروس کرونا، برپایه اعلام دبیرخانه جشنواره، از ۱۱ تا ۱۹ دی ماه، آثار منتخب جشنواره در بخش های «مستند»، «داستانی»، «ویانمایی»، «نماهنگ»، «فیلم ما» و «کلیپ و موشن گرافیک»، از راه سایت عماریار به نشانی Ammaryar.ir به نمایش درمی آیند. همینطور ویژه برنامه تلویزیونی جشنواره هم هر شب ساعت ۲۱ از شبکه افق به روی آنتن می رود.



1399/10/13
23:09:50
0.0 / 5
1096
تگهای خبر: آنلاین , تولید , سایت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۱
بازی اندروید