بازی اندروید

راهکارهایی برای غلبه بر مشکلات کودکان امروز

راهکارهایی برای غلبه بر مشکلات کودکان امروز

به گزارش بازی اندروید خراسان رضوی نتایج بررسی ها نشان داده است که یادگیری، واکسن، سلامت روان، بحران آب وهوا و آب از مهم ترین موضوعات در رابطه با کودکان و جوانان امروز است و باید بدانیم که نمی توانیم آینده آنان را بدون خودشان بسازیم.



به نقل از ویفروم این روزها برای کودکان و جوانان جهان روزهای سختی است، نتایج اجتماعی و اقتصادی بیماری همه گیر کووید-۱۹ خیلی از بحران های موجود همچون تغییرات آب وهوایی، درگیری، موانع یادگیری و کسب فرصت ها را تشدید کرده است.

ما در نقطه بحرانی هستیم که باید به صورت جمعی برای دستیابی به بهبودی عادلانه، فراگیر و مقاوم در مقابل بیماری همه گیر اقدام کنیم؛ به این مفهوم که اطمینان حاصل شود هیچ کودکی عقب نمانده و همه آنان به خدمات ضروری و پشتیبانی مورد نیاز برای پیشرفت، دسترسی دارند اما ما تنها با همکاری می توانیم به این اهداف برای کودکان برسیم. حالا زمان استفاده از خلاقیت و مشارکت بخش خصوصی و دولتی فرا رسیده تا از ایده ها و چاره ها برای رفع چالش های امروز کودکان استفاده گردد. این چالش ها شامل موارد زیر است:

یادگیری

بیماری همه گیر کووید-۱۹ بحران آموزش جهانی را عمیق تر کرده است. بیشتر از ۱۵۶ میلیون دانشجو در ۱۹ کشور جهان همچنان در تعطیلی دانشگاه ها به سر می برند. نخستین روز مدرسه(لحظه ای مهم در زندگی یک کودک) برای ۱۴۰ میلیون کودک در سرتاسر جهان به صورت نامحدود به تعویق افتاده است. تأثیر تعطیلی مدارس و شکاف دیجیتالی بر آموزش، سلامت و رفاه کودکان و نوجوانان در مراحل حساس رشد، نتایج عمیقی برای هر کودک، خانواده و اقتصاد آنان خواهد داشت.

ما با بهره گیری از بازبینی در آموزش برای حل بحران یادگیری جهانی و تغییر آموزش با عرضه دسترسی برابر به کودکان و جوانان به خدمات یادگیری دیجیتالی باکیفیت تلاش می کنیم؛ یعنی حدود ۳.۵ میلیارد دلار تا سال ۲۰۳۰ به یادگیری و راهکارهای دیجیتالی در سطح جهانی مرتبط خواهد شد.

همه با هم می توانیم فرصت هایی را برای جوانان ایجاد نماییم تا در تجسم آموزش و آینده آنان سهیم باشیم و البته بخش خصوصی هم باید از کودکان حمایت کند.

واکسن

دسترسی عادلانه به روش های تشخیصی، درمانی و واکسن بعنوان مهم ترین راهکارهای خروج از همه گیری بیشتر از هر زمان دیگری اهمیت دارد. ثروتمندترین اقتصادهای جهان باید درباره عرضه واکسن و ملزومات آن به کشورهای کم درآمد، راهکاری ارائه نمایند و ظرفیت تولید را بالا برند.

همچنین لازم است این کشورها از نظر جغرافیایی آنرا متنوع کنند. هم اکنون بیشتر از پنج میلیارد دوز واکسن ضد کووید-۱۹ در سرتاسر جهان عرضه شده اما هنوز میلیونها فرد شاغل خط مقدم در کشورهای درحال توسعه و نوظهور یک دوز واکسن را هم دریافت نکرده اند و برای کنترل بیماری باید هرچه سریع تر واکسن عرضه شود.



سلامت روان

زندگی کودکان تحت تأثیر بیماری همه گیر کووید-۱۹ قرار گرفته و خیلی از الگوهای آنان همچون رفتن به مدرسه و بازی در فضای آزاد را مختل کرده است.

خانه نشینی هم نوجوانان را از ارتباطات اجتماعی با همسالان محروم کرده و این موارد در سلامت روان آنان تأثیر بسیاری داشته است. البته مشکلات در رابطه با سلامت روان پیش از همه گیری هم کودکان و نوجوانان را تحت تأثیر قرار داده بود که نیمی از اختلالات پیش از ۱۵ سالگی و ۷۵ درصد در اوایل بزرگسالی ایجاد می شد. بعضی از راهکارهای ابتکاری سلامت روان مانند مشاوره آنلاین و استفاده از بستر دیجیتالی می تواند به جوانان در این حوزه کمک نماید.

بحران آب وهوا

کودکان و جوانان با نتایج مخرب بحران آب وهوا و ناامنی آب مواجهند اما کمترین مسئولیت را بر عهده دارند. حدودا همه کودکان حداقل در معرض یک خطر آب وهوایی مانند موج گرما، آلودگی هوا، کمبود آب یا طوفان هستند.

حدود نیمی از ۲.۲ میلیارد کودک جهان(تقریبا یک میلیارد کودک) در یکی از ۳۳ کشوری زندگی می کنند که بعنوان کشور بسیار خطرناک برای تاثیرات تغییرات اقلیمی طبقه بندی شده اند. ازاین رو آموزش کودکان برای سازگاری و آمادگی تاثیرات تغییرات آب وهوایی ضروریست.

بسترهایی مانند مجمع جهانی اقتصاد که نقش مهمی در ایجاد فضا برای همکاری دولتی و خصوصی ایفا می کنند و باعث تحریک اقدامات چند جانبه می شوند، حالا بیشتر از هر زمان دیگری به نوآوری، تخصص و گستردگی بخش خصوصی نیاز دارند.

البته نباید تعامل با خود جوانان را فراموش نماییم چونکه ایده ها، تجربه و بیان نیازهای آنان برای اطمینان از مناسب بودن چاره ها و دستیابی به کودکان و جوانان فراموش شده در این موضوع، مهم خواهد بود.




1400/07/21
10:33:55
5.0 / 5
1362
تگهای خبر: آموزش , آنلاین , بازی , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۲
بازی اندروید