بازی اندروید

از تدارک اجرای دیو و دلبر تا چند داستان دیگر

از تدارک اجرای دیو و دلبر تا چند داستان دیگر

به گزارش بازی اندروید تدارک اجرای ˮدیو و دلبرگ در تالار وحدت، آغاز اجرای تئاتری از الهام شعبانی در هفته آینده و دو خبر سینمایی همچون خبرهای دریافتی است.


«دیو و دلبر» برای نخستین بار در ایران با روشی جدید، به صورت تمام موزیکال و بدون دیالوگ های نثرگونه اجرا خواهد شد و تمامی بازیگران آن؛ از خوانندگان حرفه ای و به نام کشور هستند.
به گزارش بازی اندروید به نقل از ایسنا، «دیو و دلبر»(beauty and the beast) افسانه ای است که برای اولین بار توسط رمان نویس فرانسوی، گابریل سوزان باربوت دوویلنوو در سال ۱۷۴۰ نوشته شده است و سپس در سال ۱۷۵۶ ژان ماری لپرنس دوبومونت آنرا خلاصه و بازنویسی کرد. این افسانه تحت تأثیر داستان هایی از اساطیر یونان باستان مانند «کوپید و سایکی» و افسانه های ایتالیایی مانند «پادشاه خوک»است.
از آنجاییکه این داستان جزو معروف ترین اقسام قصه های شفاهی به حساب می آید، در کشورهای مختلف نسخه های مختلفی از آن روایت می شود. بعنوان مثال در فرانسه «زمیر و آزور» نسخه اپرایی از داستان است که توسط مارمونتل نوشته شده است. نسخه ای که برادران گریم در آلمان بعنوان «باغ تابستانی و زمستانی» منتشر نمودند و «گل سرخ» که توسط سرگئی آکساکوف در روسیه منتشر شد از مشهورترین نمونه ها هستند.
برای سالیان طولانی «دیو و دلبر» مبحث مورد علاقه آرتیست های مختلفی در زمینه های تصویرسازی، تئاتر، باله، ادبیات، اپرا و سینما بوده و خواهد بود.
افرادی همچون هنری فورد، ماریانا و مرسر مایر، جان دیکسون باتن، النور ور بویل و والتر کرین تحت تأثیر این افسانه تصویرسازی هایی را انجام داده اند.
در سال ۱۹۴۶ ژان کوکتو شاعر و فیلمساز فرانسوی فیلمی را با اقتباس از دیو و دلبر به نام la belle et la Bête ساخت و در همان سال برنده جایزه بزرگ جشنواره فیلم کن شد. فیلیپ گلس یکی از تاثیرگذارترین آهنگسازان اواخر قرن بیستم در سال ۱۹۹۴ اپرایی بر طبق این فیلم ساخت و روی صحنه های فیلم اجرا کرد.
استودیوی والت دیزنی در سال ۱۹۹۱ تصمیم گرفت تا دیو و دلبر را در چارچوب انیمیشنی موزیکال با همکاری هوارد اشمن(ترانه سرا) و آلن منکن (آهنگساز) عرضه کند.
دیو و دلبرِ دیزنی، برنده جایزه گلدن گلوب «بهترین فیلم موزیکال یا کمدی» شد و تبدیل به نخستین انیمیشنی شد که توانست این جایزه را از آن خود کند و همینطور تبدیل به نخستین انیمیشنی شد که توانست نامزدی «بهترین فیلم اسکار» را داشته باشد و در صورتی که برنده جایزه اسکار «بهترین موسیقی متن» و «بهترین آهنگ اورجینال» شد.
دیو و دلبر نخستین انیمیشنی بود که دیزنی در سال ۱۹۹۴ آنرا روی صحنه برادوی برد و با مجموع ۵۴۶۱ اجرا به مدت سیزده سال تا سال ۲۰۰۷ اجرای آنرا پیش برد و تبدیل به دهمین تئاتر با اجرای طولانی مدت در تاریخ برادوی شد.
این نمایش دارای چهار تور ملی در آمریکا بود. نخستین بار در ۱۵ نوامبر ۱۹۹۵ راه اندازی شد و در سال های ۱۹۹۱، ۲۰۰۱ و ۲۰۱۰ تکرار شد.
تور ملی بریتانیا هم در سال های ۲۰۰۱ و ۲۰۲۱ صورت گرفت. همینطور در ژانویه ۲۰۲۲ اعلام گردید که تور بریتانیا که در آگوست سال قبل افتتاح شد، یک فصل تابستانی در پالادیوم لندن خواهد داشت.
والت دیزنی پیکچرز در سال ۲۰۱۷ اقتباس لایواکشن از انیمیشن را به کارگردانی بیل کاندون منتشر نمود. با بودجه ۲۲۵ میلیون دلاری، این فیلم جزو یکی از گران قیمت ترین فیلم هایی ست که تابحال ساخته شده است.
این فیلم عموماً نقدهای مثبتی از منتقدان دریافت کرد و بسیاری، وفاداری آن به انیمیشن اصلی، اجرای بازیگران، سبک بصری، موسیقی، آهنگ ها، طراحی صحنه و لباس ستایش کردند. این فیلم بیشتر از ۱.۲ میلیارد دلار در سراسر جهان فروخت و به پرفروش ترین فیلم لایواکشن موزیکال و دهمین فیلم پرفروش تمام دوران تبدیل شد.
نمایش موزیکال «دیو و دلبر» خرداد و تیرماه سالجاری بر روی صحنه اجرا خواهد شد و تهیه کنندگان مشترک این اثر ماهان حیدری و النا خلیلی هستند.



تئاتر «بی چرا زندگان» به کارگردانی الهام شعبانی در تالار قشقایی مجموعه تئاتر شهر اجرای خویش را از ۲ خرداد ماه آغاز می کند.

به گزارش بازی اندروید به نقل از روابط عمومی این نمایش، «بی چرا زندگان » عنوان اولین اثر نمایشی الهام شعبانی است که به تهیه کنندگی حمیدرضا علی نژاد و نویسندگی لیلی عاج از هفته آینده روی صحنه می رود.
در این اثر نمایشی بازیگران به ترتیب ورود به صحنه عبارتند از: یلدا عباسی، ساناز نجفی، حدیث میر امینی، توماج دانش بهزادی، ایه کیان پور، حمیدرضا محمدی و سمیه برجی که در این نمایش ایفای نقش می کنند.
در خلاصه داستان این نمایش آمده است: «زندگی و روزگاری که داریم در آن نفس می کشیم، گاهی بی هدف، گاهی بی دفاع، در اوج ناامیدی که برای زیستن دست و پا می زنیم».
الهام شعبانی در آثار مختلفی همچون «عاشقانه»، «ریکاوری»، «ملکاوان»، «ملکه گدایان»، «الیور تویست» و «خواب زمستانی» و غیره بعنوان بازیگر و طراح لباس فعالیت داشته است.
نمایش «بی چرا زندگان» الهام شعبانی از روز دوشنبه ۲ خرداد ماه سالجاری، ساعت ۲۰ در سالن قشقایی مجموعه تئاتر شهر روی صحنه می رود.
برخی از عوامل این نمایش عبارتند از: مجری طرح: رها جهانشاهی، جانشین تهیه: بهزاد جاودانفرد، مدیر تولید: هاتف کلاته، طراح صحنه: امیر حسین دوانی، طراح نور: علی کوزه گر، آهنگساز و طراح صدا: بابک کیوانی، طراح گریم: وحدت سرچونی، طراح لباس: مهرنوش بیانی، طراحان حرکت: علیرضا و محمدرضا شریفی، دستیار اول کارگردان و برنامه ریز: محمد حسن درباغی فرد، منشی صحنه: لاله ابید، دستیاران طراح نور: امیرحسین سیر، علیرضا و محمدحسین کوزه گر، مجری گریم: سارینا بیگی، دوخت لباس: زهرا بهرامی، طراح پوستر و بروشور: پدرام تنعمی، ساخت تیزر: جاوید علی پور، عکاس: بابک حقی، مدیر روابط عمومی و تبلیغات: آیدین نادری.



۸ نمایش در بخش «صحنه ای» و ۳ اجرا به بخش «آلترناتیو» ششمین جشنواره سراسری تئاتر دانشجویی اردیبهشت راه یافتند.

هیات انتخاب آثار ششمین دوره جشنواره سراسری تئاتر اردیبهشت متشکل از حمید مرادویسی، سیاوش قائدی و سیامک دری بعد از بررسی و ارزیابی ۱۰۷ اثر در بخش صحنه ای و ۲۹ اثر در بخش «آلترناتیو» آثار زیر را بدون ترتیب اولویت در دو بخش صحنه ای و آلترناتیو معرفی کردند.
بخش صحنه ای:
«هملتک» به کارگردانی مهدی احمدی از دانشگاه هنر و معماری پارس
«وقتی از بریدگی های خونبار عصب می گذرد» به کارگردانی سارا ظریف صنایعی از دانشگاه فرهنگ و هنر فاضل شیراز
«بساوائی» به کارگردانی سعید حسین پور از دانشگاه پیام نور تهران جنوب
«سین» به کارگردانی سجاد عارفی از دانشگاه دامغان
«مک بث نیست» به کارگردانی امیررضا احمدی از دانشگاه هنر تهران
«اسمش این نیست» به کارگردانی آرزو خرم نیا از دانشگاه الزهرا
«لنز» به کارگردانی آرش کلاته از دانشگاه شهید بهشتی
«وقتی زنجره ها شیهه می کشند» به کارگردانی مجید غلامی از دانشگاه علمی کاربردی ارومیه
بخش آلترناتیو:
«مطرب/شب تولد» به کارگردانی مهدی همتی از دانشگاه دامغان
«ادیله »به کارگردانی رضا خسروی از دانشگاه تهران
«سرشتن» به کارگردانی رضا نوروزی از دانشگاه دامغان
جشنواره سراسری تئاتر اردیبهشت به دبیری مهدیه قربانی از ۳۱ اردیبهشت تا ۴ خرداد به میزبانی دانشگاه دامغان برگزار می گردد.

طعم چای ژاپنی در تهران
پانصد و یکمین برنامه سینماتک خانه هنرمندان ایران به نمایش فیلم سینمایی «طعم چای» ساخته کاتسوهیتو ایشی و محصول سال ۲۰۰۴ میلادی از سینمای معاصر ژاپن اختصاص دارد. این برنامه از ساعت ۱۷ روز دوشنبه ۲۶ اردیبهشت در سالن استاد شهناز میزبان اعضای سینماتک است.
حسین عیدی زاده منتقد و کارشناس سینما میهمان ویژه سینماتک پانصد و یکم خانه هنرمندان ایران است که به تحلیل و نقد فیلم «طعم چای» خواهد پرداخت.
یک حکم جدید در سازمان سینمایی حوزه هنری
به گزارش روابط عمومی سازمان سینمایی سوره؛ حمیدرضا جعفریان، رئیس سازمان سینمایی حوزه هنری طی حکمی الهه طه ئی را بعنوان مدیر جدید مرکز بین الملل سوره انتخاب کرد.
در متن این حکم خطاب به الهه طه ئی آمده است:
با عنایت به تجربه موثر و تسلط حرفه ای شما در پخش و توزیع بین الملل، شما به سمت مدیر مرکز بین الملل سوره منصوب می شوید.
اهم مسئولیت های شما در این سمت به شرح زیر است:
- تقویت نقاط قوت و اصلاح نقاط ضعف با هدف تبدیل شدن مرکز بین الملل به معتبرترین مجموعه پخش سینمایی بین المللی متناسب با استانداردهای داخلی و خارجی در آثار هنرهای تصویری انقلاب اسلامی
- حمایت و ترویج آثار سینمای ایران که همسو با فرهنگ ایرانی – اسلامی و با عنایت به ارزش های مشتری مداری، نوآوری و استفاده از تجارب جهانی است.
- توسعه بازار و محصولات سازمان سینمایی سوره از راه همکاری با واحدهای توزیعی و تولیدی سازمان، دریافت امتیاز پخش بین الملل آثار همراستای بیرونی و اولویت بندی بازارها بر حسب نوع تولیدات سازمان و سیاست های کلان حوزه هنری انقلاب اسلامی
- تقویت برند سوره در عرصه بین الملل از راه ایجاد کانال های ارتباطی، تهیه اخبار، حضور در رویدادها و بازارهای فیلم و برگزاری رویدادهای مرتبط در سطح کشور
- افزایش درآمد ارزی از راه درآمدزایی از بازارها و جشنواره های داخلی و بین المللی، تلویزیون ها، سامانه های ویدئویی برخط بین المللی، سامانه های خطوط هوایی خارجی و سایر مشتریان بین المللی.
همچنین حمیدرضا جعفریان از زحمات و فعالیتهای پرثمر مریم نقیبی، مدیر پیشین مرکز بین الملل سوره تقدیر و تشکر کرد.


افتتاح نمایش نوجوان "بچه های تکِ استریت کارلو" توسط "داریوش فرضیایی"
مراسم افتتاح نمایش "بچه های تکِ استریت کارلو" به کارگردانی "آشا محرابی" یکشنبه ۲۵ اردیبهشت در تالار هنر برگزار می گردد.
در این مراسم که ساعت ۱۹: ۳۰ روز یکشنبه ۲۵ اردیبهشت ماه در تالار هنر برگزار می گردد "داریوش فرضیایی" _عموپورنگ_ حضور خواهد داشت و زنگ افتتاح نمایش را خواهد نواخت.
نمایش "بچه های تکِ استریت کارلو" که برای گروه سنی نوجوان ساخته شده، توسط "مریم تاجیک" نوشته شده و "آشا محرابی" آنرا کارگردانی کرده است.
تهیه کننده ی این اثر امیرحسین شفیعی است و بازیگران آن به ترتیب حروف الفبا عبارتند از: الوند پروین، مرتضی رستمی، حمیدرضا سنگیان، مرضیه صدرایی، امید کفایتی، تیدا کیان، سارینا کیان.
طراحی حرکت نمایش "بچه های تکِ استریت کارلو" را ایده ابوطالبی، طراحی صحنه و دکور شهاب شریفی، طراحی لباس و گریم شبنم روزبهانه، ترانه سرایی و آهنگسازی امیرحسین انصافی، تهیه و افکت بخش رادیوئی فرشاد آذرنیا، طراحی پوستر و بروشور ایمان ملاجعفری، عکاسی و فیلمبرداری حسین گلستان، منشی صحنه داریوش اسقائی و دستیاری کارگردان و برنامه ریزی را محمد محمد زاده برعهده داشته اند.
سایر عوامل عبارتند از: دستیاران صحنه یوسف محمدی(دستیار یک)، مائده عبدلی، نسترن نبی پور، گروه ساخت دکور: اعظم احمدی کیا، علی خاک پور، فریدسلطان ابادی، یاسین یوسفی، حسن قلندر، علی اصغر ملکی، محمدرضا فرشاد، دانیال یعقوبی، روابط عمومی: ریحانه مطهری و روژین ستاری و امور رسانه ای و تبلیغات مجازی: روشنک کریمی
در خلاصه ی نمایش آمده است:
بچه های تکِ استریت کارلو سالها در اسارت شخصی به نام فاگین زندگی می کنند. روزی جیهوب بزرگتر و امید بخش این گروه تصمیم بزرگی میگیرد...
گروه سنی این نمایش بالای دوازده سال می باشد و علاقمندان برای تهیه بلیت می توانند از راه تلفن های رزرو: ۰۹۲۲۳۹۳۲۸۹۲ و ۰۹۰۳۴۹۹۰۲۸۵ یا رفتن به سایت تیوال به آدرس https: //www.tiwall.com/p/takstreet اقدام نمایند.




1401/02/25
10:06:46
5.0 / 5
1077
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۲
بازی اندروید