بازی اندروید
وزیر فرهنگ عراق و رییس سازمان ارتباطات ایران مطرح كردند

ایران هراسی و عراق هراسی مبالغه فضای مجازی و رسانه ها است

ایران هراسی و عراق هراسی مبالغه فضای مجازی و رسانه ها است

به گزارش بازی اندروید وزیر فرهنگ، گردشگری و آثار باستانی عراق و رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، رواج ایران هراسی و عراق هراسی را محدود به فضای مجازی و رسانه ها دانستند که تفسیر مبالغه آمیزی از آن دارند.


به گزارش بازی اندروید به نقل از ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین محمد مهدی ایمانی پور ـ رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ـ در دیدار با هیأت وزارت فرهنگ، گردشگری و آثار باستانی عراق که شنبه ۲۱ خردادماه در تهران انجام شد، با یادآوری اینکه اجرایی سازی موافقت نامه های فرهنگی با دیگر کشور از وظیفه اصلی این سازمان است، اضافه کرد: موافقت نامه بین ایران و عراق یک سال پیش از پیروزی انقلاب اسلامی بسته شده است که همچنان ادامه دارد، بعد از آن چند بار مبادلات و تفاهمنامه های فرهنگی بین دو کشور امضا شده است و امروز هم مایل هستیم کمیته فرهنگی مشترکی با هدف تبادل فرهنگی بین ایران و عراق را تشکیل دهیم.
او افزود: معرفی ایران، اسلام و انقلاب وظیفه دوم سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی است و وظیفه سوم هم در شناسایی ظرفیت های مختلف کشورها با هدف اجرای برنامه های فرهنگی مشترک تبیین شده است. رایزنان فرهنگی هم نمایندگان جمهوری اسلامی ایران هستند که در بخش های فرهنگی، هنری و گردشگری فعالیت می نمایند.
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با بیان اینکه از جایگاه و ظرفیت وزیر فرهنگ، گردشگری و آثار باستانی در کابینه دولت عراق آگاه هستم، اضافه کرد: حضور شما نویدبخش توسعه بیشتر از پیش و همکاریهای دو جانبه است. آقای رئیسی ـ رئیس جمهور ـ هم همواره تاکید بر توسعه روابط با کشورهای همسایه دارند و طبیعتا عراق از ظرفیت و خصوصیت های خاصی بهره مند است.

هراس بین عراق و ایران با رفت وآمد برطرف می کند
ایمانی پور به مسأله ایران هراسی در عراق اشاره نمود و اظهار داشت: باید درباره ایران هراسی و عراق هراسی اقداماتی صورت گیرد. با وجود نزدیکی و همکاریهای دو کشور، اما ایران هراسی و عراق هراسی بین دو ملت مشاهده می شود که البته بیشتر در فضای مجازی و رسانه ها است. حل این مشکل به میزان زیادی به عهده وزارت فرهنگ عراق است.
او افزود: هیچ اقدامی به اندازه گردشگری و رفت وآمد مردم دو کشور نمی تواند این فضای هراس انگیز را برطرف کند. خوشبختانه گردشگری زیارتی بین دو ملت برقرار است، ولی باید جنبه های سیاحتی بیشتر ترویج یابد.


رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در ادامه اظهار نمود: مسأله دیگر که می تواند آبی باشد بر آتشِ ایران هراسی، همکاریهای مشترک در زمینه های هنری، سینمایی، علمی، دانشگاهی و رسانه ای است. حضور در نمایشگاه ها هم می تواند به این مسئله کمک نماید. خوشبختانه با وجود کرونا، نمایشگاه کتاب بغداد برگزار گردید. مردم عراق فرهنگ دوست هستند و ما می خواهیم این همکاری ها را بخصوص در ساخت مستند توسعه دهیم.
ایمانی پور مبحث دیگر برای همکاری بین ایران و عراق را خلق حقیقت ها درباره مقاومت دانست و اضافه کرد: ملت عراق در جریان توطئه داعش، ایستادگی هایی داشت که زبان زد عام و خاص بود. ملت ایران هم کوشش کرد در کنار مردم عراق باشد. احساس می شود متاسفانه حقایق در این جریان، خلاف واقع تبلیغ می شود. ما آمادگی داریم با کمک وزارت فرهنگ عراق روایت مقاومت را مستند نماییم. اگر این روایت ها نوشته نشود، بعدها توسط دشمنان ما نوشته می شود.

در ایران هراسی مبالغه شده است
حسن ناظم ـ وزیر فرهنگ، گردشگری و آثار باستانی جمهوری عراق ـ هم درباره ایران هراسی با این اعتقاد که نوعی مبالغه اتفاق افتاده است، اظهار نمود: این مسائل را بیشتر رسانه ها و شبکه های اجتماعی منتشر می کنند، ولی حقیقت این است که ما همکاری عمیقی با یکدیگر داریم. ما با دو جهان مواجهیم؛ مجازی و واقعی، در دنیای مجازی آدم های حرفه ای وجود دارند که عقاید را تحریف می کنند، اما حقیقت روی آنچه از جانب این رسانه ها منتشر می شود، خط بطلان می کشد. حتی رفت و آمد زیاد و تسهیل سفر بین دو کشور بخصوص در زمان مهمی مثل اربعین، گویای حقیقت دیگری است.
وی در ادامه بیان نمود: به مبحث روابط بین دو کشور نمی پردازیم، چون کاملا واضح است که روابط بین دو ملت و کشور چگونه است. حتی مبادلات تجاری بین دو کشور به تنهایی کافی است که سطح روابط بین دو کشور را نشان دهد.


وزیر فرهنگ عراق افزود: درباره حضور ایران و مبارزه با توریسم در عراق از سال ۲۰۱۴، اگر منصف باشیم دیگر نمی توانیم ادعا نماییم ایران هیچ نقشی در مبارزات عراق و شکست تروریست ها نداشته است. ما به آگاه سازی و فرهنگ سازی بیشتری نیاز داریم. کاملا موافق هستم که قبل از حمایت دیگران خودمان باید این کار را انجام دهیم. تاکید دارم باید همکاری و فعالیت مشترک در این حوزه داشته باشیم.
ایمانی پور ـ رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات ـ در ادامه این سخنان پیشنهاد کرد: در سفرهای بعدی این هیأت از شهرهای اصفهان و شیراز هم دیدن کند؛ چون که گردشگری زیارتی بین دو کشور وجود دارد و مردم ایران عتبات را به خوبی می شناسند و مردم عراق هم برخی شهرهای زیارتی ایران را می شناسند، اما این شناخت باید بیشتر باشد که از راه ساخت مستند میتوان این آگاهی و شناخت را بیشتر کرد.

همکاری ایران و عراق در مستندسازی و ارکستر موسیقی
او ضمن اشاره به ظرفیت سینمایی ایران، برای ساخت فیلمهای مشترک با عراق اعلام آمادگی کرد و افزود: همکاریهای دانشگاهی در سالهای اخیر افزایش پیدا کرده است، حدود یک صد هزار دانشجوی عراقی در ایران حضور دارند و این ظرفیت قابل افزایش است. ظرفیت اتصال دانشگاه های ایران و عراق و ایجاد گفتگو بین اساتید ایرانی و عراقی یکی دیگر از ظرفیت های همکاری بین دو کشور می تواند باشد.
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات ضمن اشاره به ظرفیت های هنری بین دو کشور، برگزار ی ارکسترهای موسیقی مشترک و اجرای برنامه های موسیقی در دو کشور را پیشنهاد کرد.
وی در ادامه رایزن فرهنگی ایران در عراق را مأمور کرد تا همکاریهای ماموریتی بین دو کشور را به صورت سالانه تعریف و پیگیری کند.
ایمانی پور ضمن اشاره به علاقه بین دو ملت ایران عراق درحالی که زیارت اربعین را تاییدی بر آن دانست، بیان نمود: تاکید می کنم علاقه و روابط دو کشور نباید به سطح مردمی محدود شود و باید رابطه دو دولت هم گسترده و عمیق تر شود.


حسن ناظم ـ وزیر فرهنگ، گردشگری و آثار باستانی عراق ـ هم از این پیشنهادها بخصوص برای توسعه همکاری ها در زمینه گردشگری و موسیقی استقبال و اعلام آمادگی کرد. وی همینطور درباره سطح همکاری دو دولت که با سطح روابط دو ملت قیاس شد، اظهار نمود: این نظر شخصی من است، هر چه دو دولت ایران و عراق تلاش کنند و روابط را گستره تر و عمیق تر کنند به آن سطح از روابطی که دو ملت دارند نخواهد رسید. مصداق این مورد را در اربعین شاهدیم، فقط در منزل مادرم ۱۵ نفر ایرانی هر سال بیتوته می کنند. این اتفاق هر سال می افتد، این سطح از روابط را چطور در دولت ها میتوان تجربه نمود.
هیأت عراق که به انگیزه تقویت روابط فرهنگی، پیگیری مفاد تفاهمنامه ها و تشکیل کمیته مشترک بین دو کشور، از نوزدهم خردادماه به ایران سفر کرده است، شنبه بیست ویکم خردادماه به شهر مشهد سفری خواهد داشت و بعد از آن با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دیداری خواهد داشت. این هیأت متشکل از مدیر برنامه های کودکان، رئیس هیات آثار باستانی، مدیر دارالفنون و خانه هنرمندان، رهبر ارکستر سمفونیک و مدیر سازمان موسیقی، مدیر مؤسسه گردشگری، مدیر هیات سیاحه و گردشگری، مدیر موسسه سینما و تئاتر عراق است.



1401/03/21
22:01:29
5.0 / 5
774
تگهای خبر: فضای مجازی , نمایشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۲
بازی اندروید