بازی اندروید

مزیتی که همه گیری کووید ۱۹ برای نوزادان داشت

مزیتی که همه گیری کووید ۱۹ برای نوزادان داشت

به گزارش بازی اندروید، یک مطالعه جدید اعجاب انگیز نشان داده است قرنطینه های همه گیری کووید ۱۹ تأثیر مثبتی بر نوزادان تازه متولدشده داشته و آنها روده های سالم تری دارند.


به گزارش بازی اندروید به نقل از ایسنا، محققان دانشگاه پزشکی و علوم بهداشتی RCSI در ایرلند نشان می دهند که نوزادان در طول قرنطینه، میکروبیوم های روده متفاوتی را در مقایسه با آنهایی که پیش از همه گیری به دنیا می آمدند، نشان می دهند و میزان کمتری از مشکلات خودایمنی مانند آلرژی های غذایی در آنها ظاهر می شود.
میکروبیوم روده از جامعه پیچیده ای از میکروب ها تشکیل شده است که در دستگاه گوارش ما ساکن هستند و نقش مهمی در سلامت کلی ما دارند. این مطالعه انقلابی به بررسی این مورد می پردازد که چگونه همه گیری بر سلامت روده نوزادان تاثیر گذاشته و شرایط منحصربه فرد قرنطینه به صورت بالقوه محیط میکروبی مفیدتری را برای این نوزادان بوجود آورده است.
مزایای مشاهده شده در نوزادان دوران همه گیری به چندین عامل در رابطه با محیط قرنطینه نسبت داده می شود. کاهش عفونت ها و به دنبال آن مصرف آنتی بیوتیک، در کنار افزایش طول مدت شیردهی از این عوامل هستند. این سبب شد که نوزادان بعد از زایمان میکروب های مفیدتری را از مادر خود به دست آورند که تصور می شود از آنها در مقابل بیماری های آلرژیک محافظت می کند.
این مطالعه دیدگاه جدیدی در مورد تأثیر انزوای اجتماعی در اوایل زندگی بر میکروبیوم روده عرضه می دهد. دکتر جاناتان هوریهان(Jonathan Hourihane)، نویسنده ارشد این مطالعه و رئیس بخش اطفال می گوید: به صورت قابل توجهی، نرخ پایین تر آلرژی در بین نوزادان در طول قرنطینه می تواند تأثیر سبک زندگی و عوامل محیطی، مانند مصرف مکرر آنتی بیوتیک، را بر افزایش بیماری های آلرژیک نشان دهد.
ما امیدواریم که این کودکان را در سن ۵ سالگی باردیگر بررسی نماییم تا ببینیم آیا این تغییرات جالب در میکروبیوم اولیه روده اثرات طولانی مدتی دارد یا خیر.
به علت محدودیت های ناشی از کووید، محققان از این فرصت برای مطالعه رشد میکروبیوم در نوزادان استفاده کردند. قرنطینه ها قرار گرفتن نوزادان در معرض عوامل مختلف در اوایل زندگی را ساده تر می کند و درک واضح تری از چگونگی اثرگذاری عوامل محیطی و غذایی مختلف بر میکروبیوم روده فراهم می آورد.
لیام اوماهونی(Liam O’Mahony)، نویسنده ارشد این مطالعه، می گوید: پیش از این مطالعه، تعیین سهم نسبی این مواجهه های محیطی مختلف و عوامل غذایی در رشد میکروبیوم اولیه زندگی دشوار بود.
نکته قابل توجه اینست که تنها ۱۷ درصد از نوزادان تا نخستین سالگرد تولد خود به آنتی بیوتیک نیاز داشتند که با سطوح بالاتر باکتری های مفید مانند بیفیدوباکتری ها مرتبط می باشد.
یافته های این مطالعه دیدگاه جدیدی در مورد تاثیر انزوای اجتماعی و تغییرات سبک زندگی در اوایل زندگی بر سلامت روده عرضه می دهد. از آنجاییکه جهان به دنبال کردن نتایج این همه گیری ادامه می دهد، این یافته ها می تواند به درک بهتری از نحوه پرورش یک میکروبیوم سالم از بدو تولد منجر شود که به صورت بالقوه محافظت در مقابل شرایط آلرژیک و خود ایمنی را عرضه می دهد.
این مطالعه در مجله «آلرژی» انتشار یافته است.




منبع:

1402/12/13
14:44:32
5.0 / 5
288
تگهای خبر: دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
بازی اندروید