بازی اندروید

كاهش 83 درصدی مرگ مبتلایان به كرونا در مراكز نگهداری

كاهش 83 درصدی مرگ مبتلایان به كرونا در مراكز نگهداری

به گزارش بازی اندروید رئیس سازمان بهزیستی کشور ضمن اشاره به بودجه های سازمان بهزیستی در سال های اخیر اظهار داشت: در سال ۱۳۹۷ در سازمان بهزیستی، بودجه جاری ۲۵۰۰ میلیارد تومان بود که در سال ۹۸، به ۲۸۰۰ میلیاردتومان، در سال ۹۹ به ۳۱۰۰ میلیاردتومان و در سال ۱۴۰۰ به ۹۵۰۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد و این یعنی رشد ۲۷۱ درصدی در این شرایط سخت اقتصادی داشته است.


به گزارش بازی اندروید به نقل از ایسنا، وحید قبادی دانا در نشست خبری که به مناسبت چهل و یکمین سالروز تأسیس سازمان بهزیستی کشور برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره بنیانگذار سازمان بهزیستی، دکتر فیاض بخش، اظهار نمود: سازمان بهزیستی کلمه زندگی بهتر را به ذهن متبادر می کند و جا دارد این هفته را به همه مردم ایران که دوست دارند زندگی بهتری تجربه کنند، تبریک بگویم.
وی با اعلان اینکه سازمان بهزیستی کلمه ای طیبه است و در این ۴۱ سال خدمات شایان توجهی را به مردم ایران و جامعه هدف عرضه کرده است، بیان کرد: جامعه هدف بهزیستی برمبنای رسالت سازمان که تولی گری سلامت اجتماعی در کشور است، همه مردم و خصوصاً افراد با نیازهای خاص یعنی افراد دارای معلولیت، زنان سرپرست خانوار، فرزندان دارای سرپرست غیرموثر، کودکان و سالمندان و افرادی که به سبب شرایط خاص نیاز به کمک های ویژه دارند، تحت پوشش قرار داده است.
ایشان سپس روز بهزیستی را به ۵ میلیون خدمت گیرنده از سازمان بهزیستی، یک میلیون و ۸۰ هزار خانوار مددجوی دریافت کننده مستمری از سازمان، به یک میلیون و ۵۵۰ هزار فرد دارای معلولیتی که در کشور زندگی می کنند و حق زندگی مستقل همراه با منزلت اجتماعی در سطح جامعه و در درون خانواده دارندَ، به ۵۱ هزار فرد دارای معلولیت، سالمند یا بیماری روانی مزمن که شرایط نگهداری مناسب را در خانواده نداشتند و در مراکز شبانه روزی توانبخشی نگهداری می شوند، به ۱۰۰ هزار فرد دارای معلولیتی که نیاز به خدمات توانبخشی دارند و در مراکز روزانه خدمات دریافت می کنند، به ۲۷ هزار کودک و فرزند دارای سرپرست غیر موثر که در شیرخوارگاه ها، مراکز شبه خانواده و در درون خانواده های جایگزین زندگی می کنند و به ۲۴۰ هزار زن سرپرست خانوار تبریک گفت.
قبادی دانا در بخش دیگری از سخنان خود از دست اندرکاران در دولت، مجلس شورای اسلامی، سازمان و برنامه و بودجه و تمام کسانی که کمک کردند بودجه های سازمان بهزیستی در سنوات اخیر، با وجود شرایط سخت اقتصادی افزایش پیدا کند، تشکر کرد و اضافه کرد: در سال ۱۳۹۷ در سازمان بهزیستی، بودجه جاری ۲۵۰۰ میلیارد تومان بود که در سال ۹۸، به ۲۸۰۰ میلیاردتومان، در سال ۹۹ به ۳۱۰۰ میلیاردتومان و در سال ۱۴۰۰ به ۹۵۰۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد یعنی رشد ۲۷۱ درصدی در این شرایط سخت اقتصادی داشته است.
رئیس سازمان بهزیستی کشور اظهار داشت: در رابطه با تبصره ۱۴ و کاهش فقر مطلق از محل تبصره ۱۴ ( مبالغی که بعنوان مستمری به مددجویان سازمان پرداخت می شود و روی کارت بانکی شان ماهانه شارژ می شود) در سال ۹۷، ۱۷۰۰ میلیارد تومان، در سال ۹۸، ۲۷۶۰ میلیارد تومان و در سال ۹۹ ۳۱۴۰ میلیارد تومان و در سال ۱۴۰۰، ۳۵۰۰ میلیاردتومان مبالغی خواهد بود که بعنوان مستمری جهت کاهش فقر مطلق بر روی کارت بانکی آنها شارژ خواهد شد که نشان دهنده افزایش ۱۰۱ درصدی نسبت به سال ۹۷ است.

قبادی دانا در ادامه با اشاره به قانون پشتیبانی از حقوق افراد دارای معلولیت اظهار نمود: قانون جامع معلولان در سال ۸۳ مصوب شد و در سال ۹۷ قانون پشتیبانی از حقوق افراد دارای معلولیت به تصویب رسید. تا سال ۹۷ هیچ بودجه اختصاصی برای قانون تخصیص داده نشد و در برنامه و قانون بودجه سالانه مبلغی در نظر گرفته نشده بود. تا سال ۹۷، پس از تصویب و ابلاغ قانون پشتیبانی از حقوق افراد دارای معلولیت، ۲۰۰ میلیاردتومان در قانون در نظر گرفته شد که متاسفانه در سال ۹۷ تخصیصی برای آن نداشتیم. در سال ۹۸، ۱۱۰۰ میلیارد تومان در قانون بودجه در نظر گرفته شده که ۷۷۶ میلیاردتومان آن اختصاص داده شد. در سال ۹۹، ۱۳۰۰ میلیاردتومان و در سال ۱۴۰۰، این مبلغ به ۲۰۰۰میلیارد تومان بالا رفته است که شاهد افزایش ۹۰۰ درصدی هستیم.
به گفته ی ایشان، در مجموع کل بودجه سازمان بهزیستی شامل قانون پشتیبانی از حقوق افراد دارای معلولیت و مستمری مددجویان و بودجه جاری سازمان بهزیستی، ۲۲۸ درصد طی این سه سال افزایش داشته است که به همت مجلس، دولت و سازمان برنامه و بودجه در این حوزه بوده است.
رئیس سازمان بهزیستی کشور با اعلان اینکه یکی از علل این افزایش بودجه و رشد افزایشی آن، اقداماتی بوده که در سازمان بهزیستی در رابطه با مبحث شفافیت و استقرار دولت الکترونیک و مبارزه با فساد صورت گرفته است، اظهار داشت: بیش از ۴۰ سامانه الکترونیکی که در سازمان بهزیستی فعال شده، سبب شده اکثریت کارهای ما در قالب فعالیت الکترونیکی و بوسیله سامانه ها صورت گیرد. در سامانه شفافیت تمامی قراردادها و تفاهم نامه هایی که در سازمان بهزیستی بین سازمان و هر دستگاه و مجموعه ای منعقد می شود، بر روی سامانه قرار می گیرد.
رئیس سازمان بهزیستی کشور در بخش دیگری از سخنان خود با اعلان اینکه امروز همه مددجویان سازمان بهزیستی می توانند وارد سامانه شفافیت شوند و تمام خدماتی که سازمان بهزیستی به نام آنها زده و به آنها اختصاص یافته را ببینند و نظارت کافی داشته باشند، اظهار داشت: در سامانه دانشجویی ۲۲ هزار دانشجو تحت پوشش سازمان بهزیستی اطلاعات خودرا وارد کردند و شهریه آنها بطور کامل پرداخت می شود. علاوه بر دانشجویانی که از گذشته تحت پوشش بودند، همین طور اگر سرپرست خانواده معلول شدید و خیلی شدید باشد و فرزند دانشجویی در این خانواده وجود داشته باشد تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار می گیرند. همین طور ۳۰۰۰ دانشجو تحصیل کننده در دانشگاه های غیردولتی هم هر ترم کمک هزینه ای را بعنوان تشویقی دریافت می کنند.

قبادی دانا در ادامه سخنان خود با اعلان اینکه یکی از مشکلاتی که شرکای اجتماعی سازمان بهزیستی داشتند، در رابطه با کسب مجوز برای فعالیت در خیریه ها و مراکز همکار بود، اظهار داشت: با شروع به کار سامانه سنترز در ایام آینده این امکان فراهم می شود که همه خیرین و موسسات غیردولتی بتوانند بدون حضور در دفاتر و مراکز سازمان، بوسیله سامانه ثبت نام و مجوز لازم را دریافت نمایند که این هم سبب تسریع و تسهیل فعالیت خواهد شد.
وی اشاره کرد: این شفافیت سبب شده است اعتماد برنامه ریزان و بودجه ریزان در دولت به سازمان بهزیستی بیش از پیش باشد و باعث شود که طبق آمار موجود و آمار شفافی که با کد ملی برای مددجویان داریم، بتوانیم افزایش خوبی را در تعرفه های پرداختی که بصورت یارانه امداد و مستمری است، در نظر بگیریم.
رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به مستمری که خانواده های تحت پوشش سازمان بهزیستی دریافت می کنند، و با اعلان اینکه افزایش قابل توجهی را شاهد بودیم، اظهار نمود: در شرایطی که در سال ۹۲ میزان مستمری خانواده ها در حد ۵۳ هزار تا ۱۰۰ هزارتومان بود، امروز این مبلغ به ۳۵۰ هزارتومان تا یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان بالا رفته است که می تواند تامین کننده حداقل های نیاز باشد. چونکه طبق قانون برنامه ششم توسعه- ماده ۷۹، مبلغ مستمری باید ۲۰ درصد حداقل دستمزد در هر سال باشد که در سال ۹۲ مبالغ مستمری ۱۲ درصد حداقل حقوق بوده، در سال ۹۷، ۱۴ درصد و در سال ۹۹، ۱۴ درصد حداقل حقوق بوده و در سال ۱۴۰۰ به ۱۹ درصد حداقل حقوق رسیده است و این نشان میدهد که با وجود تورم شدیدی که وجود دارد، شیب افزایش مبالغ مستمری برای مددجویان سازمان بهزیستی و کمیته امداد افزایشی بوده است.
قبادی دانا اظهار داشت: مبلغ میانگین مستمری دریافتی مددجویان سازمان بهزیستی و کمیته امداد نسبت به سال ۹۲ بین ۸ تا ۱۱ برابر بالا رفته و این درحالیست که حداقل دستمزد در این سال ها رشد ۵ برابری داشته است.


افزایش یارانه مراکز نگهداری

دسترسی به اطلاعات مددجویان نگهداری شده در این مراکز

رئیس سازمان بهزیستی کشور اضافه کرد: در سه سال قبل اطلاعات دقیقی از مددجویانی که در مراکز شبانه روزی نگهداری می شوند، نداشتیم. امروز با این سامانه ها و بهره گیری از آی تی و با کد ملی، آمار تمامی نفراتی که در مراکز حضور دارند را داریم و شرایط اقتصادی آنها با دسترسی به بانک اطلاعات ایرانیان به خوبی در دسترس قرار گرفته است. سه سال قبل مبلغی که بعنوان یارانه بصورت غیرالکترونیک به مراکز نگهداری معلولان، سالمندان و بیماران روان مزمن داده می شد، ماهیانه ۶۴۰ هزار تومان بود.
وی افزود: این مبلغ در سال ۹۷ به ۷۷۰ هزار تومان، در سال ۹۸ به ۹۲۴ هزارتومان، در سال ۹۹ به یک میلیون و ۱۱۰ هزارتومان و در سال ۱۴۰۰ از این هفته، این مبلغ به ۲ میلیون تومان به ازای هر فردی که در مرکز نگهداری شبانه روزی سالمندان، معلولان و بیماران روانی مزمن نگهداری می شود، افزایش می یابد و اگر فرد خانواده موثری نداشته باشد، این مبلغ دو میلیون و ۴۰۰ هزار تومان خواهد بود که به نظر کمک به سزایی در بهبود کیفیت زندگی افرادی که در مراکز نگهداری می شوند خواهد داشت و نسبت به سال ۹۷ شاهد رشد ۱۶۰ درصدی خواهیم بود.
قبادی دانا در ادامه با اعلان اینکه تاکید ما بر عنوان خانواده بوده است و خانواده محوری یکی از محورهای اصلی سیاستی ما در سازمان بهزیستی بوده است، اظهار داشت: تاکید ما بر این است که افراد دارای معلولیت و جامعه هدف سازمان بهزیستی حمایت و خانواده توانمند شود و آنها در درون خانواده نگهداری شوند. مراکز توانبخشی روزانه هم از سازمان بهزیستی یارانه دریافت می کنند تا بتوانند خدمات توانبخشی را برای کسانی که بصورت روزانه در مراکز حضور پیدا می کنند، پوشش دهند. این مبلغ در سال ۹۷ برای هر نفر ۵۲۲ هزار تومان در ماه بوده که سال جاری به یک میلیون و ۴۵۰ هزار تومان رسیده است که رشد ۱۷۷ درصدی را شاهدیم.


سالانه ۲۰۰۰ نفر به معلولان ضایعه نخاعی بدلیل تصادفات جاده ای اضافه می شود

افزایش حق پرستاری ضایعه نخاعی ها به یک میلیون تومان از تیرماه


وی به معلولان ضایعه نخاعی اشاره نمود و اضافه کرد: هرساله حدود ۲۰۰۰ نفر به سبب تصادفات جاده ای و تروما به افراد دارای معلولیت ضایع نخاعی اضافه می شوند. در سال ۹۷ حدود ۲۰ هزار نفر از این افراد را تحت پوشش پرداخت حق پرستاری به خانواده بعنوان نگهداری از این افراد در منزل داشتیم که مبلغ ۲۰۰ هزار تومان به این افراد بابت حق پرستاری پرداخت می شد. این مبلغ در سال ۹۸ به ۵۵۴ هزارتومان و در سال ۹۹ به ۶۱۰ هزارتومان افزایش پیدا کرد و از آخر تیرماه به یک میلیون تومان افزایش می یابد و بر روی کارت بانکی آنها شارژ می شود.


۲۷۰۰۰ فرزند بدسرپرست و بی سرپرست تحت پوشش بهزیستی

واگذاری ۱۰۰۰۰ فرزند بی سرپرست به فرزندخواندگی

رئیس سازمان بهزیستی کشور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرزندان بدسرپرست و بی سرپرست تصریح کرد: ۲۷ هزار نفر از این افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی کشور قرار دارند. تاکید ما بر حضور این افراد در خانواده است. در سالهای اخیر بیش از ۱۰ هزار فرزند بی سرپرست به فرزندخواندگی سپرده شده است.


۱۷۰۰۰ فرزند در وضعیت واگذاری بعنوان امین موقت

وی افزود: سامانه ملی فرزند خواندگی سال قبل راه اندازی شد و فرآیند و فرآیندهای فرزندخواندگی بوسیله سامانه انجام می شود اما ترجیح ما برای فرزندانی که امکان فرزندخواندگی برای آنها وجود ندارد این است که در خانواده های جایگزین و یا امین موقت نگهداری شوند که حدود ۱۷ هزار فرزند ما این شرایط را دارند و حدود ۱۰ هزار فرزند دیگر در شیرخوارگاه ها و مراکز شبه خانواده نگهداری می شوند.


افزایش سرانه یارانه پرداختی به خانواده ها و مراکز نگهداری از کودکان بی سرپرست از ماه جاری

قبادی دانا اشاره کرد: افرادی که در مراکز شبه خانواده نگهداری می شوند؛ این نگهداری توسط خیرین معتمد، در حدود ۶۰۰ مرکز شبه خانواده که خانه های کوچکی هستند که ۱۰ الی ۱۵ نفر از این کودکان در آنجا در کنار مددکاران و خیرین نگهداری می شوند. سازمان برای نگهداری آنها به مراکز خیریه یارانه پرداخت می کند. در سال ۹۷ به ازای هر فرزندی که در مرکز شبه خانواده نگهداری می شد، مبلغ ۴۲۰ هزارتومان بعنوان یارانه به مرکز پرداخت می شد، این رقم در سال ۹۹ به ۶۵۰ هزارتومان افزایش پیدا کرد و در سال ۱۴۰۰ به یک میلیون تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسیده است. برای کودکان زیر ۱۲ سال یک میلیون تومان و برای کودکان بالای ۱۲ سال یک میلیون و ۲۰۰ هزارتومان و به کودکان دارای معلولیت که بدسرپرست یا بی سرپرست هستند یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان درنظر گرفته شده است که از آخر تیرماه این تغییر مبلغ اعمال می شود و بصورت الکترونیکی بر روی کارت بانکی خیریه هایی که مجوز لازم را برای نگهداری فرزندان دارند، شارژ می شود.
قبادی دانا اضافه کرد: کودکانی که سرپرست موثر ندارند اما نزدیکانی دارند که می توانند از آنها نگهداری کنند، مبلغ امدادی که برای آنها در نظر گرفته شده در سال ۹۷، ۳۵۰ هزار تومان بود که به یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان در آخر تیرماه افزایش می یابد که نسبت به گذشته ۲۰۰ درصد بالا رفته است.
به گزارش بازی اندروید به نقل از ایسنا، رئیس سازمان بهزیستی کشور در ادامه به سایر کارهای سازمان بهزیستی اشاره نمود و اظهار داشت: سازمان بهزیستی بعنوان یک سازمان تخصصی در زمینه افراد دارای معلولیت و در زمینه اجتماعی و پیشگیری کارهای گسترده ای داشته است. بطور مثال در زمینه اعتیاد مراکز ماده ۱۵، مراکز پیش گیری از اعتیاد و درمان و بازتوانی اعتیاد فعال می باشند. سال گذشته، ۳۳ مرکز جامع درمان و بازتوانی اعتیاد در سراسر کشور با رویکرد استمرار درمان و استفاده از درمان موردی و تک نسخه ای باحضور تیم درمان (پزشک، روانشناس و خانواده فرد دارای اعتیاد) شروع به کار کرد. معتادان در این مراکز به مدت چهار ماه اقامتی و هشت ماه سرپایی تحت درمان هستند و جامعه پذیری برای آنها انجام می شود.


غربالگری بینایی ۳ تا ۶ ساله ها

وی همین طور به برنامه غربالگری بینایی کودکان سه تا ۶ سال اشاره نمود و اظهار داشت: در سال ۹۹، حدود دو میلیون نفر از کودکان سه تا ۶ سال مورد غربالگری بینایی قرار گرفتند که ۳۳ هزار نفر از آنها دارای مشکلاتی بودند که برای درمان مشکلات بینایی ارجاع شدند.


کاهش ۸۳ درصدی فوتی ها و ۹۱ درصدی مبتلایان به کرونا در مراکز نگهداری بهزیستی


رئیس سازمان بهزیستی کشور در ادامه به خدمات کمیته پیش گیری از بیماریهای واگیر و کرونا در بهزیستی اشاره و بیان کرد: واکسیناسیون مراکز شبانه روزی نگهداری افراد دارای معلولیت و سالمند و بیماران روانی مزمن در سازمان بهزیستی در بیش از هزار مرکز شروع شد و بعنوان اولویت اول در واکسیناسیون مدنظر قرار گرفت.
وی با اشاره به واکسیناسیون کرونا اضافه کرد: ۹۵ هزار دوز واکسن به مددجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی که مقیم در مراکز شبانه روزی هستند و همین طور افرادی که از آنها نگهداری می کنند، تزریق شده است. به این معنا که توانسته ایم ۸۰ درصد برای واکسیناسیون آنها پوشش ایجاد نماییم. این سبب شده که میزان مبتلا شدن و میزان فوت کاهش پیدا کند.
قبادی دانا در بخش دیگری از سخنان خود اشاره کرد: طبق آمار ما، مقایسه مبتلا شدن در ۴ ماهه اول سال جاری با ۴ ماهه اول سال قبل که هنوز واکسن کرونا را تزریق نکرده بودیم، نشان میدهد که میزان فوتی ها ۸۳ درصد و میزان مبتلا شدن ۹۱ درصد در زمان مشابه کاهش یافته است.
وی با اعلان اینکه دوز دوم هم درحال تزریق است و حدود ۷۰ درصد مددجویان که دوز اول را دریافت نمودند دوز دوم را هم دریافت نمودند، اضافه کرد: ۵۲۹ نفر تا امروز، در مراکز شبانه روزی ما فوت کردند، البته میزان مبتلا شدن حدود ۸۵۰۰ نفر بوده است که خیلی از آنها بهبودی کامل یافتند.
رئیس سازمان بهزیستی کشور اشاره کرد: از شروع سال تاکنون، تعداد فوتی ها در مراکز بهزیستی ۴۹ نفر بوده است.


نگرانی از عدم تخصیص واکسن ویژه معلولان و مددجویان نگهداری شده در منازل

وی ادامه داد: نگرانی ما برای عدم تخصیص واکسن ویژه برای معلولان و مددجویان بهزیستی است که در منازل هستند. بارها دراین زمینه مکاتبه کردیم اما متاسفانه هنوز سهمیه ویژه ای برای آنان اختصاص داده نشده است که این درخواست را عاجزانه از دست اندرکاران می خواهم که این اقدام را صورت دهند.
ادامه دارد



منبع:

1400/04/22
20:21:40
5.0 / 5
1288
تگهای خبر: اطلاعات , خدمات , دستگاه , كیفیت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
بازی اندروید