بازی اندروید
با استناد بر نتایج یك پیمایش عنوان شد:

نشناختن مشاوره خوب و هزینه های بالای دلیلهای عدم رجوع به مراکز مشاوره

نشناختن مشاوره خوب و هزینه های بالای دلیلهای عدم رجوع به مراکز مشاوره

به گزارش بازی اندروید مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان با اشاره به نتایج پیمایش ˮدیدگاه جوانان درباب اثربخشی کارگاه های آموزشی ازدواجˮ، اظهار داشت: در بین افرادی که با وجود احساس نیاز به مشاوره، از رفتن به مراکز مشاوره خودداری کردند، 24 درصد «نشناختن مشاوره خوب» و 16.7 درصد «هزینه های بالای خدمات مشاوره» را دلیل عدم رجوع به مراکز مشاوره عنوان کرده اند.


اعظم کریمی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به نتایج مطالعه ای که به روش پیمایش از میان شرکت کنندگان کارگاههای آموزشی ازدواج در ۲۰ استان و با همکاری مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) درباره اثر بخشی مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده انجام شده است، اظهار نمود: پیمایش "دیدگاه جوانان درباب اثربخشی کارگاه های آموزشی ازدواج " و نقش مشاوره ازدواج و مراجعه به این مراکز به سفارش وزارت ورزش و جوانان توسط مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) انجام و در آن نتایج قابل تاملی از اثرگذاری مشاوره قبل از ازدواج در انتخاب آگاهانه و حل مسائل خانوادگی با مراجعه به مراکز مشاوره استخراج شده است.
وی افزود: وزارت ورزش و جوانان با برگزاری کارگاه های آموزشی ازدواج و معرفی افراد شرکت کننده در کارگاه ها به مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده جهت دریافت مشاوره های رایگان تلاش نموده به فرهنگسازی مشاوره ازدواج و خانواده در کشور خصوصاً در بین جوانان و زوج های جوان بپردازد و به انتخاب آگاهانه و پیش گیری از طلاق کمک نماید. همین طور زوج های جوان نیز برای حل مسائل خود به مراکز مشاوره ارجاع می شوند و خدمات مشاوره و روانشناختی دریافت می کنند.
کریمی با اعلان اینکه از آنجائیکه ضرورت داشت اثربخشی این قبیل مراکز و مشاوره ها در قالب پیمایشی استخراج شود، با همکاری مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) طی مطالعه ای که به روش پیمایش از میان شرکت کنندگان در کارگاه های آموزشی ازدواج در ۲۰ استان انجام شد، درباره نتایج این پیمایش توضیح داد: در بحث کمک مراجعه به مراکز مشاوره قبل از ازدواج برای انتخاب درست، ۸۳.۷ درصد از پاسخگویان مجرد معتقدند که رجوع به مراکز مشاوره قبل از ازدواج در انتخاب درست به آنان کمک زیادی کرده است. از سوی دیگر درباب «تجربه» نیاز شرکت کننده به مشاوره درباره مسائل زندگی؛ بیشتر آنها یعنی ۷۳.۹ درصد در طول زندگی شان با مسائلی روبه رو شده اند که نیاز به مشاوره را ضروری دانسته اند و از این تعداد ۷۴.۱ درصد از آنان جهت حل مشکل، به مراکز مشاوره رجوع کرده اند و ۲۵.۹ درصد با وجود احساس نیاز به مشاوره، به مراکز مشاوره نرفته اند.
به گفته کریمی، در بین افرادی که با وجود احساس نیاز به مشاوره، از رفتن به مراکز مشاوره خودداری کردند، ۲۴ درصد «نشناختن مشاوره خوب» و ۱۶.۷ درصد «هزینه های بالای خدمات مشاوره» را دلیل عدم رجوع به مراکز مشاوره عنوان کرده اند.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان در انتهای سخنان خود اشاره کرد: همین طور «نداشتن وقت کافی» و «عدم دسترسی به خدمات مشاوره» به ترتیب با ۱۵.۶ و ۱۴.۶ درصد در مراتب بعدی قرار گرفتند.




منبع:

1400/08/26
23:33:55
5.0 / 5
1061
تگهای خبر: آموزش , جوانان , خدمات , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
بازی اندروید