بازی اندروید: رئیس انجمن مددكاران اجتماعی ایران با اشاره بعضی از لطمه های اجتماعی تهدید كننده خانواده ها، خواهان توجه بیشتر دولت و مجلس به موضوع سلامت خانواده در كشور شد.
سید حسن موسوی چلک در گفت و گو با ایسنا، همزمان با روز خانواده و تکریم بازنشستگان با اعلان اینکه بدون شک یکی از مهمترین نهادهای اجتماعی در هر جامعه خانواده است، اظهار داشت: ثبات و سلامت خانواده تاثیر شایان توجهی در سلامت جامعه دارد. خانواده های با نشاط، نشاط را به جامعه هم تزریق خواهند کرد. بی خود نیست که در مبانی دینی و بخش های مهمی از سیاستگذاری های کشورهای مختلف همچون ایران به موضوع انسجام خانواده تاکید گردیده است.
وی ادامه داد: تامل بر اصل دهم و بیست و یکم قانون اساسی و حتی اصل بیست و نهم در حوزه رفاه و تامین اجتماعی (هم برای خانواده و هم بازنشستگان) و سیاست های کلی خانواده، جمعیت و.... خود گویای اهمیت این مساله است این درحالیست که با وجود همه این تاکیدها و اهمیت خانواده اگر نگاهی به وضعیت بعضی از شاخص ها در کشور داشته باشیم باید بپذیریم که حال خانواده آن گونه که شایسته جامعه ماست، خوب نیست.
رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران با اشاره به اینکه افزایش آمار طلاق، وجود خشونت های خانگی شامل همسرآزاری، کودک آزاری، سالمندآزاری، خیانت، قتل و... گویای قسمتی از وضعیت داخل خانواده است. همین طور دعاوی و جرایم خانوادگی مرتبط از قبیل عسر و حرج، گردنگیر به تمکین، ترک انفاق و یا دعاوی مربوط به ازدواج و طلاق و... نیز همین موضوع را تایید می کند.
موسوی چلک با اعلان اینکه معتقدم هنوز خانواده در ایران از قوام برخوردارست و شاهد بی ثباتی مطلق خانواده نیستیم، اظهار داشت: اما اگر منصانه نگاه نماییم این روزها حال خانواده، آنگونه که باید باشد، نیست. حتی روابط درون خانواده ها هم تحت تاثیر فضای مجازی و رسانه ها، نگرانی های اقتصادی و معیشتی و مواد مخدر، روانگردان ها، جرایم و لطمه های اجتماعی و... قرار گرفته است. همین نشانه ها کافی است تا تمهیدات و سیاست های مناسب مد نظرقرار گیرد.
موسوی چلک در ادامه با اشاره به ضرورت تکریم بازنشستگان توضیح داد: بازنشستگان سرمایه های گرانبهای هر جامعه هستند و دولت ها در جوامع مختلف تلاش می کنند این دوران برای این افراد دوران طلایی باشد، به طوریکه بهترین استفاده را از این دوران ببرند ولی واقعیت این است که برای خیلی از بازنشستگان کشورمان این دوران طلایی نیست. مشکلات گوناگون اقتصادی، بهداشتی و درمانی، فقدان حمایت های اجتماعی و روانی لازم، ناکافی بودن مستمری های بازنشستگی متناسب با نیاز این افراد و شرایط نامناسب اقتصادی کشور، تنهایی این افراد، مشکلات تغذیه ای، ضعف مهارت های مراقبت از این افراد، بیماری های پرهزینه، ضعف در تکریم از این افراد در دوران بازنشستگی حتی در سازمان و محل کار قبلی خود بعضی از مشکلات این است.
وی عدم برخورداری از تامین اجتماعی فراگیر و جامع و کافی و عدم افزایش عادلانه مستمری بازنشستگان را چالش جدی این افراد دانست و اظهار داشت: این مشکلات نیازمند اتخاذ تدابیر مناسب، جدی و قابل اجراست. هم سازمان های مرتبط و هم مجلس شورای اسلامی لازم است دراین زمینه اهتمام جدی تری داشته باشند. تجمع این افراد برای دغدغه های ابتدایی در حوزه معیشت پس از حداقل سی سال فعالیت، در شان بازنشستگان نیست ولی گویا چاره ای ندارند و فکر می کنند شاید از این طرق بتوانند صدایشان را به گوش مسولان برسانند. حرمت این افراد باید حفظ شود.
منبع: games-android.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب