بازی اندروید

تاثیرات منفی محدودیت های كرونایی بر سلامت روان نوجوانان

تاثیرات منفی محدودیت های كرونایی بر سلامت روان نوجوانان

متخصصان علوم اعصاب می گویند كاهش تماس رو در رو بین نوجوانان و دوستانشان در طول همه گیری كرونا امكان دارد عواقب طولانی مدت را به دنبال داشته باشد.


به گزارش بازی اندروید به نقل از ایسنا، متخصصان اعلام نموده اند باآنکه استفاده از رسانه های اجتماعی می تواند تأثیرات منفی فاصله اجتماعی را تا حدودی جبران کند اما با عنایت به حساسیت مرحله نوجوانی در زندگی، فواصل اجتماعی و محدودیت های کرونایی امکان دارد بر رشد مغزی، رفتار و سلامت روان نوجوانان تأثیر منفی بگذارد.
از همین رو متخصصان انگلیسی خواهان بازگشایی مدارس بعنوان اولویت بعد از کنترل انتشار کرونا شده اند.
نوجوانی و جوانی که کارشناسان آنرا دوره ای بین ۱۰ تا ۲۴ سالگی تعریف کرده اند، مرحله ای است که افراد برای ورود به دوره بزرگسالی آماده شده، در آن صدمه پذیر بوده و تمایل دارند وقت بیشتری را با دوستان خود به نسبت خانواده شان بگذرانند.
این دوره همراه با تغییرات عمده هورمونی و بیولوژیکی، زمان مهمی برای رشد مغز است. همینطور دوره ای از زندگی است که بیشتر مشکلات روحی و روانی به احتمال زیاد در آن بروز می کنند.
پروفسور سارا جین بلاکمور، از گروه روانشناسی در دانشگاه کمبریج و نویسنده اصلی این مطالعه می گوید شیوع کروناویروس سبب به هم ریختن همه این موارد شده است.
به قول وی، به علت تاثیر بیماری همه گیر کووید-۱۹ خیلی از جوانان در سرتاسر جهان هم اکنون فرصت کمتری برای تعامل رو در رو با همسالان خویش را دارند. این اتفاق در زمانی از زندگی آنها رخ داده که این امر برای رشدشان بسیار مهم می باشد.
وی تصریح کرد که حتی اگر محدودیت ها و فاصله گذاری اجتماعی موقتی باشد، چندین ماه بخش اعظمی از زندگی یک جوان را تشکیل می دهد. از همین رو ما از سیاست گذاران می خواهیم که در این زمان به سلامت و بهزیستی جوانان توجه فوری داشته باشند.
در این مطالعه متخصصان خواهان تحقیقات بیشتر برای درک تأثیرات "محرومیت اجتماعی" بر روی نوجوانان شده اند.
تحقیقات صورت گرفته بر حیوانات آزمایشگاهی نشان داده در صورت از بین بردن تماسهای اجتماعی در بین این حیوانات، رفتارهای اضطرابی در آنها افزایش و عملکرد مغزی مربوط به یادگیری و حافظه در آنها کاسته می شود. به قول متخصصان، این امر به علت عدم تجربه برای یادگیری اجتماعی است.
اما ارتباط اجتماعی از راه رسانه های اجتماعی از اینستاگرام گرفته تا بازی های آنلاین هنوز هم برای نوجوانان و جوانان امکان پذیر است. برای مثال ۶۹ درصد از نوجوانان بین ۱۲ تا ۱۵ ساله در انگلیس در رسانه های اجتماعی عضو بوده و فعالیت دارند.
بنا بر گزارش شبکه خبری بی بی سی، بعضی از مطالعات نشان داده اند که استفاده فعال از رسانه های اجتماعی مانند پیام دادن یا گذاشتن پست های مختلف در شبکه های مجازی سبب افزایش بهزیستی می شود و به حفظ روابط شخصی کمک می نماید این در شرایطی است که تصور می شود استفاده غیرفعال از رسانه های اجتماعی مانند پیمایش و پیگیری اخبار، تاثیر منفی بر بهزیستی افراد می گذارد.




منبع:

1399/03/26
15:18:47
5.0 / 5
2446
تگهای خبر: آنلاین , اینستاگرام , بازی , جوانان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
بازی اندروید