بازی اندروید

شیوه های موفق فرزندپروری در دوران همه گیری

شیوه های موفق فرزندپروری در دوران همه گیری

به گزارش بازی اندروید خراسان رضوی مهارت فرزندپروری در دوران همه گیری برای اغلب والدین بسیار استرس زا بوده است و نتایج بررسی ها نشان می هد، والدینی که به فرزندان خود استقلال بیشتری دادند، رفاه خانواده را طی همه گیری بهبود بخشیدند.


به نقل از سایکولوژی نیوز، فرزندپروری در دوران همه گیری تا حد زیادی چالش برانگیز بوده است. بااین حال، با گذشت یک سال و نیم از آغاز همه گیری، تحقیقاتی عرضه می شود که می تواند به ما کمک نماید تا دریابیم کدام شیوه والدین در دوران همه گیری سبب شکوفایی خانواده ها در این شرایط سخت شده است.
یافته ها نشان داد که در دوران همه گیری، استقلال بیشتر به کودکان (آزادی در انتخاب) با بهبود رفاه والدین، فرزندان و خانواده ارتباط دارد. والدینی که به فرزندان خود استقلال بیشتری داده بودند، عنوان کردند که فرزندان آنان از نظر احساسی بهتر عمل کرده، نیازهای خودشان را به میزان بیشتری برآورده می کنند و خانواده آنان از نظر احساسی ارتباط بهتری باهم دارند. بطور خاص، این مطالعه نشان داد که فرزندپروری شامل «انتخاب در محدوده معینی» در این زمان استرس زاست.
این تحقیق شامل ۴۹۶ کودک مدرسه ای (۶ تا ۱۹ سال) آلمانی از ماه مارس تا آوریل ۲۰۲۰ بود. والدین در این مطالعه در طول چند هفته، روزانه شیوه های فرزندپروری خویش را گزارش کردند. البته فشارهای زیادی برای والدین در حوزه پاسخ گویی، درگیری و حساسیت وجود داشت اما نتایج نشان می دهد، ممکنست گاهی والدین در مقابل فرزندان به عقب نشینی نیاز داشته باشند. به عبارت دیگر، اجازه دادن به فرزندان برای انتخاب در صورت امکان، به نفع فرزندان و والدین در دوران استرس زاست.
خیلی از ما در طول بیماری همه گیر شیوه های فرزندپروری اتخاذ نموده ایم که می خواهیم حتی پس از آخر این دوران هم آنرا حفظ نماییم. این شیوه ها می تواند شامل صبر، قدردانی و استقلال باشد. بدین سبب می توانیم از همه گیری درس بگیریم و به فرزندان خود اجازه دهیم در آینده استقلال بیشتری داشته باشند. در ذیل به تعدادی از این روش ها اشاره شده است.


در صورت امکان به فرزندان خود اجازه انتخاب دهید، برای مثال انتخاب لباس، صبحانه و یا وسیله بازی.
به فرزندان خود اجازه دهید اشتباه کنند و در مورد اهمیت یادگیری از اشتباهات صحبت کنید.
اجازه دهید فرزند شما عواقب طبیعی انتخاب های خویش را تجربه کند.
به فرزندان خود زمان دهید تا احساسات خویش را پردازش و بعد از آرامش با آنان در حل مساله مشارکت کنند.
طی بازی از آموزش، تصحیح یا پرس وجو با سوالات مکرر(در صورت لزوم) با فرزندان خود اجتناب کنید. در صورتیکه بازی مطابق برنامه پیش نرود، از هدایت مکرر توجه کودک خود یا اطمینان خاطر به فرزند خود اجتناب کنید.
بطور خودکار مشکلات فرزندان خویش را برطرف نکنید، به مشکلات فرزندان خود گوش دهید و از آنان بپرسید که چگونه این مشکل را برطرف می کنند و اجازه دهید که در این مورد تلاش کنن و حتی الامکان به تنهایی آنرا بفهمند.




منبع:

1400/05/12
12:56:19
5.0 / 5
1095
تگهای خبر: آموزش , بازی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۵
بازی اندروید