به گزارش بازی اندروید، «بهزاد اکبری»، مدیرعامل ارتباطات زیرساخت، اعلام نمود که حدود ۸۰ درصد کاربران از VPN استفاده می نمایند
به گزارش بازی اندروید به نقل از خبر آنلاین و برپایه گزارش مهر، «بهزاد اکبری»، مدیرعامل ارتباطات زیرساخت، اعلام نمود که حدود ۸۰ درصد کاربران از VPN استفاده می نمایند و ۷۰ درصد ترافیک کشور در بستر VPN ردوبدل می شود.
اکبری اضافه کرد: «این مبحث مهندسی ترافیک شبکه را به هم زده و باعث اختلال در کیفیت خدمات، امنیت سایبری و حتی توزیع متوازن بار شبکه شده است. در حالت عادی، ترافیک بر مبنای موقعیت کاربر به نزدیک ترین مرکز محتوا هدایت می شود، اما با بهره گیری از VPN، ترافیک بیشتر از شمال کشور بسمت اروپا می رود که صدمه پذیری شبکه را بیشتر می کند.»
مدیرعامل ارتباطات زیرساخت همینطور از طریق اندازی سامانه ای برای اخطار حملات DDoS اطلاع داد و اظهار داشت: «ما درحال آماده سازی سامانه ای هستیم که در هفته آتی رونمایی می شود و با آن، هشدارهای امنیتی را به نهادهای مسئول اعلام خواهیم کرد و سپس این خدمات به شکل سرویس به اپراتورها عرضه می شود تا بتوانند آنرا در اختیار سازمان ها قرار دهند.»
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظر بینندگان بازی اندروید در مورد این مطلب